dinsdag 17 januari 2017

Eindelijk nieuws

hallo iedereen,

We zijn hier nog maar een week maar wat we al allemaal hebben meegemaakt !!!!

Voor eerst het oppikken van de moto's liep gesmeerd ze uit hun winterslaap halen ook.
Hierover is al een verslagje op de fb pagina.
Blijkbaar geraken we hier niet makkelijk op het blogje. Hopelijk betert dit zodat we het een beetje op tondate kunnen houden.
LOST IN DEN ANDES
Eergisteren waren we smorgens vertrokken in santa barbara(Chili) om naar ArgentiniĆ« te rijden over de Pino Hachado pass . toen we in ralco de weg vroegen werd er ons gezegd dat we 80 km verder aan het politie station toestemming moesten vragen om verder te gaan .Toen we vroegen of ze niet konden bellen  , politie onder mekaar! Bleek dit niet te gaan. Vol goede moed vertrokken en ik mag met de eer gaan lopen om de DR op zijn zij te leggen echter zonder erg . Een beginnersfout keren op de helling voor een foto .Ennkele uren verder net voor onze rivier was de eer aan Flor om zijn strom zachtjes de Chileense bodem te laten kussen onzer beide ego's op gelijke pijl . Niks aan de hand even verder eindelijk de verdwenen brug gevonden die ons in de andere vallei moest brengen. De rivierdoorgang leek ons te moeilijk even geprobeerd maar onze poging direct gestaakt te grote dikke gladde keien. Dan maar terug  .op de terugweg zag ik na een tijdje niets meer in mijn spiegel.even gewacht maar na 5minutjes dan toch maar teruggedraaid .na een tijdje kwam ik de strom van Flor tegen met een Chileen op ,met in depick up erachter flor met demededeling dat hij dringend een dokter nodig heeft.Ok omgedraaid en ik achter de strom voor 80 km offroad tot aan de medische post.
Daar werd zijn been genaaid en met nen hoop medicijnen terug op park .we eindigen die dag waar we s'morgens getrokken waren.nog net de tent op in het laatste licht.Maar wel te laat voor het eten.

De volgende dag 300km rond om opons punt te komen waar we niet verder konden .Nu dus wel de grens over het bleek onze rapste grensovergang tot nu toe te zijn. Prachtig gereden in Argentiniƫ gereden tot zapala .
Hier een hotelletje gevonden maar internet verbinding blijkt nog niet sterk genoeg om hier op de blog wat foto's te krijgen zie daarom op fb pagina V-strom&big .
Groetjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten